Untrust Us - Crystal Castles



det här är mitt drömplagg. vi skulle göra allt tillsammans.
ALLT. kom igeeeeeen diana. den skulle vara fin på mig !!!!!!!!1

wow. vi har typ julpyntat



jag ligger i min säng. pluggar, lyssnar på crystal castles och kollar på den där.
och tänker att det vore så mycket bättre att ligga och hålla handen med någon
man tycker om och lyssna på ett varmt sommarregn. men nej, nu har vi snö ! YEY !!!!!!!1 
om en vecka kommer jag att vara i slovakien. där är det också kallt. hejdå från e

go sadness



jag beundrar min nya film. tar kort på den med min kamera.
jag har laddat ner hela gossipgirl säsong 1 och tittar på consumption.
betyder allt det där att jag är fashion ?

okej

jag är alltså inte död . jag sitter i köket nu och käkar rostisar och dricker kaffe. snart kommer tttima hit och då ska vi till skolan. jag är trött och jätteglad men jag är trött på skolan . fast på lördag ska vi på adam tensta och jag kankse impuls köper en chris brown biljett idag mest bara för att jag ska kunna sjunga med till forever för det har jag velat gjort sedan jag hörde den första gången . NU KOMMER TIMA / amanda

jag kan inte sova


jag är fettrik och har en nikon d60






WOW

idag fyller jag 15. shit. jag är ju superstor nu !!!!!!!!             /ELLEN

andra paret



vita old skool vans. väldigt fina. väldigt mycket skoskav.
och det här suger tycker jag !! amanda är lame och inte skriver något och ingen kommenterar. jag fyller på måndag. den 10nde. då blir det fest. annars funderar jag mest på om man ska åka och kolla oasis i januari. det skulle vara bra tycker jag !

första paret



idag kom dom och låg i en ihop tejpad systemetkasse. nike är märket och dom känns så himla bra bara ! dom är vita, blå och typ mörkt ceriserosa. och jag bara studsar fram på gatan. man går så jävla fort i dom. verkligen fort.
100 spänn på tradera. med frakt !!11!!!!

jag lyssnar på justice i min cdspelare




jag hade på mig lösögonfransar i lördags. jag köpte ett par skor i söndags och ett till par idag.  betyder det här att jag måste göra mig av med två par jag redan har ?

Hh

okej . natten mellan fredag och lördag hände något helt sjukt !!!!!! jag sov i 10 timmar, och jag tror jag typ var fyra år senaste gången jag sov så länge. Nu på kvällen åkte jag upp på stan och avslutade lovet genom att äta middag med Ida. Jag frågade Ida om vi inte kunde göra det varenda söndag eftersom det skulle bli typ världens bästa tradition men det tyckte Ida var en dålig idé så för att lugna ner henne gick vi och köpte kaffe och nu är jag jätteglad för imorgon ska jag träffa min klass igen !!!!!!!!!!!!! fast imorgon kommer vi säkert bråka och då kommer man tänka "hur kunde jag längta till dessa idiotos?!" Nu ska jag äta knäckebröd . puss/ amanda

RSS 2.0